Reserveren
Huh... Waar is Pizza Pasta?
Woensdag vanaf 17:00 uur weer geopend(024) 207 15 89

‘Pizza Pasta’ is vanaf nu ‘Piet’!

No worries, we blijven ook nog steeds doen waar we goed in zijn met al dat deeg 🙂 Alleen met al dat lekkers wat er door de jaren heen is bijgekomen volstond alléén de naam ‘Pizza Pasta’ niet meer. Sterker nog, de naam werd zelfs een beetje verwarrend. Zo zijn er los van alle pizza’s en pasta’s, een heel aantal vlees- en visgerechten bijgekomen op de kaart. En laten we de met een 9,6 bekroonde lunch vooral niet vergeten 🙂

Met ‘Piet’ gaan we dus nét dat stapje verder. Wat completer worden eigenlijk. Daar waar we vroeger vooral de focus hadden op die fantastische Italiaanse keuken,  gaan we nu onze horizon wat verbreden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kaart waar ook een goede steak, een mooi stukje vis, maar ook een burger om je vingers bij af te likken op staat. Vul dit geheel aan met o.a goed gekruide frieten, een goed glas wijn of bier, en je zit bij ons gebakken. Maar hey, Piet zou Piet niet zijn zonder pizza natuurlijk. We hebben immers nog steeds die fantastische houtoven! Dus wil je toch nog liever die oude vertrouwde pizza? No problemo, die hebben we ook nog steeds. Bekijk hier onze dinerkaart.

Kort samengevat is ‘Piet’ eigenlijk gewoon nog steeds die leuke hippe tent, met die fijne kaart waar je ook nog eens die héérlijke pizza uit de houtoven kan bestellen, fantastisch kan lunchen, of gewoon lekker kan borrelen met een goed gevulde borrelplank erbij bijvoorbeeld. Uiteraard met de kwaliteit die je van ons gewend bent.
Voor ieder wat wils dus. Fijn hè?

‘Lunchen bij Piet?’

Ook dat kan weer in de nabije toekomst! LET OP: Door alle omstandigheden is lunchen pas weer mogelijk wanneer wij weer op volle sterkte zijn qua personeel. Wanneer dat is? No worries, laten we weten)

‘Borrelen bij Piet?’

Op ons terras , beneden, of op de geheel vernieuwde bovenverdieping bijvoorbeeld? Daar is Piet zelf ook niet vies van, dus schuif lekker aan.
Bekijk hier onze borrelkaart

Feest bij Piet? Yes, ook dat kan!

In de nabije toekomst (als alles weer een beetje normaal kan en mag) is het namelijk ook mogelijk om de gehele benedenverdieping af te huren voor jouw feest. Maar dan ook écht feest. Muziek, dansende lampen aan het plafond, wat te happen en een open bar voor iedereen! Misschien vooraf ook een hapje eten met een deel van het gezelschap op de nieuwe bovenverdieping? Dus, iets in te halen? Mijlpaal vieren, je verjaardag, bruiloft, personeelsfeest, you name it. Piet is er klaar voor. Voor meer info kan je het beste even bellen en vragen naar Piet. Dan doen we samen even een bak koffie.

‘Piet’ staat eigenlijk gewoon voor gezelligheid. Geen poespas, maar gewoon góed eten en drinken. Punt.

Groeten, Piet