NIEUW! ‘TAFELTJE VOL’
Zoek samen een aantal gerechten uit (mag alles zijn, ook in meerdere rondes), gooi de tafel lekker vol en deel alles met elkaar!
Is gezellig 🙂
BITES
CAMEMBERT MELT (V) 12
hele camembert uit de houtoven om in te dippen – foccacia – knoflook – rozemarijn – runny honey
PIETS BORRELPLANK 14 p.p
parmezaan & aceto – bitterballen & grove mosterd – parmaham – venkelsalami – fuet – gerookte amandelen – olijven – tafelzuren – foccacia uit de houtoven met pesto & aioli
NACHO’S UIT DE HOUTOVEN (V) 14
goed gevulde bak nacho’s – créme fraiche – tomaat – chilimayo – kaas – jalapeno
BUTTERFLY GARNALEN 9
8 stuks – limoen – chilisaus – limoenmayo
OLD AMSTERDAM BITTERBALLEN (V) 9.5
8 stuks – bitterballen gevuld met pittige oude kaas – mosterdmayo
BITTERBALLEN 8
8 stuks – grove mosterd – mayonaise
BITTERGARNITUUR 16
20 stuks – grove mosterd – mayonaise – chilisaus
FOCCACIA (italiaans brood uit de houtoven) 6.5
huisgemaakte pesto – aioli
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
VOOR
STEAK TARTAAR 13
van simmentaler rund – sjalot – truffelmayo – radijs – eidooier – toast (eendenlever krullen? + 4,-)
CARPACCIO 14.5
van simmentaler rund – rucola – parmezaan – pijnboompitten – kappertjes – pesto of truffelmayo (eendenlever krullen? + 4,-)
BOUILLABAISE 11.5
goed gevulde vissoep – room – koekje van zeewier
GEPEKELDE ZALM 13
grapefruit – zeekraal – avocadomayonaise
SALADE COURGETTE (V) 10.5
lauw warm – parmezaan – olie van tomaat – tijm/honing crumble
GEITENKAAS – GEGRILDE DRUIF (V) 11.5
warme smeuïge geitenkaas – gegrilde druiven uit de houtoven – ingelegde tomaatjes – little gem – balsamico
BURRATA (V) 14.5
bol jonge mozzarella – in balsamico gemarineerde watermeloen – gecarameliseerde walnoot – gerookte olijfolie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
HOOFD
PIETS BURGER 200GR. (100% RUND) 19.5
juicy burger v/d grill – little gem – tomaat – smokey cheddar – bacon – gegrilde ui – shiracha mayo – incl. friet & mayo
PANNETJE KIP (UIT DE HOUTOVEN) 22.5
kippendij – roseval aardappel – knoflook – room – cherrytomaatjes – seizoensgroenten
BLACK & BLUE STEAK 200 GR. 24.5
diamanthaas v/d grill – pittige cajun rub – gesmolten gorgonzola – gegrilde groene asperges – maiskolf uit de houtoven
STICKY BONELESS RIBS 23.5
langzaam gegaarde gemarineerde shortribs die al van het bot zijn gegleden – sesam – coleslaw – knoflooksaus – incl. friet & mayo
VARKENSRACK 23.5
pureetje van waterkers – paksoi – gepofte cherrytomaat – jus van bier & mosterd
PORTERHOUSE STEAK 500GR. (per 2 pers.) 30,- p.p
ossenhaas & entrecote aan een dikke t-bone om te delen – seizoensgroenten – maiskolf uit de houtoven – chimichurry – kruidenboter & whisky-pepersaus
THE FULL MONTY (per 2 pers.) 34.5 p.p
grote plank voor de échte vleeseters onder ons. sticky boneless ribs – piets burger (200 gr.) – pannetje kip – incl. dikke frieten & mayo – seizoensgroenten en ranch salade
ROGVLEUGEL 22.5
gegrilde venkel – sugarsnaps – saus van bearnaise
BLACK TIGER GARNALEN 25.5
gemarineerd in citroenblad & limoncello – lenteui – saus van wilde knoflook – brood om te dippen
SAFFRAAN RISOTTO (V) 21.5
groene asperge – gepofte cherrytomaat – geschaafde parmezaan
LOEMPIA VAN SPINAZIE (V) 20.5
filodeeg – spinazie – peer – gorgonzola – tagliatelle van courgette – saus van appelstroop
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
ERBIJ?
DIKKE FRIET & MAYO 4.5
AARDAPPEL GRATIN 4.5
RANCH SALADE 4
GROENE SALADE 4
*alle garnituren zijn voor 2 a 3 personen
3 GANGEN KEUZEMENU 41,-
VRIJE KEUZE VAN DE KAART
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
- voorgerecht naar keuze
- hoofd of pizza naar keuze
- dessert naar keuze
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
- black tiger garnalen + 4,-
- m.u.v full monty & porterhouse
- kaasplank + 4,-
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
PIZZA
UIT ONZE HOUTOVEN
MARGHERITA (V) 14.5
verse tomatensaus – mozzarella – basilicum
TONNO 15
verse tomatensaus – tonijn – mozzarella – rode ui – olijven
SALAMI 15
verse tomatensaus – mozzarella – salami
5 KAZEN (V) 16.5
verse tomatensaus – mozzarella – taleggio – parmezaan – scarmorza – gorgonzola – (maak ‘m spicy met shiracha + 0.50)
BBQ CHICKEN 16.5
verse tomatensaus – mozzarella – huisgemarineerde kip – jalapeno – rode ui – paprika – smokey bbq saus
CARPACCIO 17.5
verse tomatensaus – mozzarella – carpaccio – rucola – kappertjes – pijnboompitten – pesto of troffelmayo (allebei? + 0,50)
BURRATA (V) 17.5
bol jonge mozzarella – verse tomatensaus – cherrytomaatjes – pesto – NOTE: je pizza koelt wat af door het uitsmeren van de burrata. Dit hoort zo en is daarom juist súper lekker
VENKELSALAMI 17.5
salami (met venkelzaad) – dunne plakjes peer – gorgonzola – vijgen – gecarameliseerde rode ui
GLUTENVRIJE PIZZA?
no worries, al onze pizza’s zijn ook glutenvrij te bestellen!
LET OP 1: vrij van sporen kunnen we echter niet garanderen
LET OP 2: de glutenvrije pizza’s vallen ietsje kleiner ui
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
KIDS
VERS TOMATENSOEPJE (V) 6.5
met brood
PIZZA KLEIN 10
salami, hawai of margherita (v)
FRIET VAN PIET 10
kipfilet, minisnackjes of vissticks
incl. friet, mayonaise, ketchup & appelmoes
KINDERIJSJE 5.5
vanilleijs – kersen – slagroom
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
DESSERT
CHOCOLADETAARTJE 9
bodem van arretjescake – pure chocolademousse – verse aardbei – frambozenijs
BLONDIE 9
het zusje van de brownie – witte chocolademousse – verse framboos
CREME BRULÉE 9
met gegrilde ananas – kletskop – witte chocoladeijs
AARDBEIEN ROMANOFF 9
gepureerde aardbeien in lobbig geslagen room – vodka – verse aardbei
KAASPLANK 13.5
3 soorten kaas van de ‘Wijchense Mert’ – vijgencompote – noten/vruchtenbrood – (tip: glaasje Pedro Xeminez erbij)
PIETS KOFFIE 9.5
- koffie / thee / espresso of cappuccino
- likeur naar keuze
- mini chocoladetaartje
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
⊗ VOEDSELALLERGIE?
In onze gerechten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn.
Heeft u een vraag over de samenstelling van een gerecht? Vraag het een van onze medewerkers.