Reserveren
Huh... Waar is Pizza Pasta?
Geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur(024) 207 15 89

BITES

 

CAMEMBERT MELT (V)   12

hele camembert uit de houtoven om in te dippen – foccacia – knoflook – rozemarijn – runny honey

PIETS BORRELPLANK   14 p.p

parmezaan & aceto – bitterballen & grove mosterd – parmaham – venkelsalami – fuet – gerookte amandelen – olijven – tafelzuren – foccacia uit de houtoven met pesto & aioli

NACHO’S UIT DE HOUTOVEN (V)   12

goed gevulde bak nacho’s – créme fraiche – tomaat – chilimayo – kaas – jalapeno

BORRELBALLETJES   8

8 stuks – huisgemaakte gekruide gehaktballetjes – tzatziki

OLD AMSTERDAM BITTERBALLEN (V)    9.5

8 stuks – bitterballen gevuld met pittige oude kaas – mosterdmayo

BITTERBALLEN   7.5

8 stuks – grove mosterd – mayonaise

BITTERGARNITUUR   16

20 stuks – grove mosterd – mayonaise – chilisaus

FOCCACIA (italiaans brood uit de houtoven)   5.5

huisgemaakte pesto – aioli

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

VOOR

 

STEAK TARTAAR   12

van simmentaler rund – sjalot – truffelmayo – radijs – eidooier – toast (eendenlever krullen? + 4,-)

CARPACCIO   13

van simmentaler rund – rucola – parmezaan – pijnboompitten – kappertjes – pesto of truffelmayo (eendenlever krullen? + 4,-)   

LAMSZWEZERIK   12

gecarameliseerde sjalot – honing – tijm – affila cress (eendenleverkrullen? + 4,-)

GEMARINEERDE ZALM   12

in whisky gemarineerd – knoflook/chilipeper mayo – radijs – appel

BOUILLABAISE   11.5

goed gevulde romige vissoep – room – koekje van zeewier

GEITENKAAS – GEGRILDE DRUIF (V)   11.5

warme smeuïge geitenkaas – gegrilde druiven uit de houtoven – ingelegde tomaatjes – little gem – balsamico

BURRATA (V)   13.5

bol jonge mozzarella – in balsamico gemarineerde watermeloen – gecarameliseerde walnoot – gerookte olijfolie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

HOOFD

 

PIETS BURGER 200GR. (100% RUND)   19

juicy burger v/d grill – little gem – tomaat – smokey cheddar – bacon – gegrilde ui – shiracha mayo – incl. friet & mayo

PANNETJE KIP (UIT DE HOUTOVEN)   21

kippendij – roseval aardappel – knoflook  – room – cherrytomaatjes – seizoensgroenten

BLACK & BLUE STEAK 200 GR.   22.5

diamanthaas v/d grill – pittige cajun rub – gesmolten gorgonzola – gegrilde groene asperges – maiskolf  uit de houtoven

STICKY BONELESS RIBS   20.5

langzaam gegaarde gemarineerde shortribs die al van het bot zijn gegleden – sesam – coleslaw – knoflooksaus – incl. friet & mayo

SURF & TURF   24.5

gemarineerd buikspek – black tiger garnalen – babypaksoi – maiskolf uit de houtoven – chimichurry

PORTERHOUSE STEAK 500GR. (per 2 pers.)   32 p.p

ossenhaas & entrecote aan een dikke t-bone om te delen – seizoensgroenten – maiskolf uit de houtoven – chimichurry – kruidenboter & whisky-pepersaus

THE FULL MONTY (per 2 pers.)   32.5 p.p

grote plank voor de échte vleeseters onder ons. sticky boneless ribs – piets burger (200 gr.) – pannetje kip – incl. dikke frieten & mayo – seizoensgroenten en ranch salade

SCHELVIS   20.5

met gedroogde chorizo (kan ook zonder) – créme van zoete aardappel – saffraansaus – seizoensgroenten

NOORSE ZALM   22.5

rosé gebakken noorse zalm – yakatorisaus –  sesam – baby paksoi

BLACK TIGER GARNALEN   24.5

gemarineerd in citroenblad & limoncello – lenteui – saus van zwarte knoflook – brood om te dippen

RISOTTO (V)   19.5

bospaddenstoelen – doperwten – cherrytomaatjes – truffel – geschaafde parmezaan

LOEMPIA VAN SPINAZIE (V)   19.5

filodeeg – spinazie – peer – gorgonzola – tagliatelle van courgette – saus van appelstroop

THAISE GROENE CURRY (V)   19.5

licht pittige thaise curry – gegrilde groenten – kokos – taugé – aardappel – pinda crunch – kerrie olie – foccacia

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

ERBIJ?

 

DIKKE FRIET & MAYO   3.5

CRUSHED POTATO & TZATZIKI   3.5

RANCH SALADE   3.5

GROENE SALADE   3.5

*alle garnituren zijn voor 2 a 3 personen

3 GANGEN KEUZEMENU   37,50

VRIJE KEUZE VAN DE KAART

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  • voorgerecht naar keuze
  • hoofd of pizza naar keuze
  • dessert naar keuze

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  • surf & turf & black tiger + 5,-
  • m.u.v full monty & porterhouse
  • kaasplank + 3,-

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 

PIZZA

UIT ONZE HOUTOVEN

 

MARGHERITA (V)   13.5

verse tomatensaus – mozzarella – basilicum

TONNO   14.5

verse tomatensaus – tonijn – mozzarella – rode ui – olijven

SALAMI   14.5

verse tomatensaus – mozzarella – salami

5 KAZEN (V)   15.5

verse tomatensaus – mozzarella – taleggio – parmezaan – scarmorza – gorgonzola – (maak ‘m spicy met shiracha + 0.50)

BBQ CHICKEN   14.5

verse tomatensaus – mozzarella – huisgemarineerde kip – jalapeno – rode ui – paprika – smokey bbq saus

CARPACCIO   16.5

verse tomatensaus – mozzarella – carpaccio – rucola – kappertjes – pijnboompitten – pesto of troffelmayo (allebei? + 0,50)

BURRATA (V)   16.5

bol jonge mozzarella – verse tomatensaus – cherrytomaatjes – pesto – NOTE: je pizza koelt wat af door het uitsmeren van de burrata. Dit hoort zo en is daarom juist súper lekker

VENKELSALAMI   16.5

salami (met venkelzaad) – dunne plakjes peer – gorgonzola – vijgen – gecarameliseerde rode ui

 

GLUTENVRIJE PIZZA?

no worries, al onze pizza’s zijn ook glutenvrij te bestellen!

LET OP 1: vrij van sporen kunnen we echter niet garanderen

LET OP 2: de glutenvrije pizza’s vallen ietsje kleiner ui

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

KIDS

 

VERS TOMATENSOEPJE (V)   4.5

met brood

PIZZA KLEIN   8.5

salami, hawai of margherita (v)

FRIET VAN PIET   8.5

kipfilet, minisnackjes of vissticks

incl. friet, mayonaise, ketchup & appelmoes

KINDERIJSJE   5

vanilleijs – kersen – slagroom

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

DESSERT

 

CHOCOLADETAARTJE   8

bodem van arretjescake – pure chocolademousse – verse aardbei – frambozenijs

MOUSSE VAN LIMONCELLO  8

gestapeld in bladerdeeg – pistache – bastogne – frambozenijs

CREME BRULÉE  8

met gegrilde ananas – kletskop – witte chocoladeijs

COUPE AARDBEI   8

verse aardbeien – aceto – kletskop – vanilleijs (slagroom + 0,50)

KAASPLANK   11

3 soorten kaas van de ‘Wijchense Mert’ – vijgencompote – noten/vruchtenbrood – (tip: glaasje Pedro Xeminez erbij)

PIETS KOFFIE   9

  • koffie / thee / espresso of cappuccino
  • likeur naar keuze
  • mini chocoladetaartje

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

⊗ VOEDSELALLERGIE?

In onze gerechten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn.

Heeft u een vraag over de samenstelling van een gerecht? Vraag het een van onze medewerkers.