BITES
CAMEMBERT MELT (V) 12
hele camembert uit de houtoven om in te dippen – foccacia – knoflook – rozemarijn – runny honey
PIETS BORRELPLANK 14 p.p
parmezaan & aceto – bitterballen & grove mosterd – parmaham – venkelsalami – fuet – gerookte amandelen – olijven – tafelzuren – foccacia uit de houtoven met pesto & aioli
NACHO’S UIT DE HOUTOVEN (V) 12
goed gevulde bak nacho’s – créme fraiche – tomaat – chilimayo – kaas – jalapeno
BORRELBALLETJES 8
8 stuks – huisgemaakte gekruide gehaktballetjes – tzatziki
OLD AMSTERDAM BITTERBALLEN (V) 9.5
8 stuks – bitterballen gevuld met pittige oude kaas – mosterdmayo
BITTERBALLEN 7.5
8 stuks – grove mosterd – mayonaise
BITTERGARNITUUR 16
20 stuks – grove mosterd – mayonaise – chilisaus
FOCCACIA (italiaans brood uit de houtoven) 5.5
huisgemaakte pesto – aioli
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
VOOR
STEAK TARTAAR 12
van simmentaler rund – sjalot – truffelmayo – radijs – eidooier – toast (eendenlever krullen? + 4,-)
CARPACCIO 13
van simmentaler rund – rucola – parmezaan – pijnboompitten – kappertjes – pesto of truffelmayo (eendenlever krullen? + 4,-)
LAMSZWEZERIK 12
gecarameliseerde sjalot – honing – tijm – affila cress (eendenleverkrullen? + 4,-)
GEMARINEERDE ZALM 12
in whisky gemarineerd – knoflook/chilipeper mayo – radijs – appel
BOUILLABAISE 11.5
goed gevulde romige vissoep – room – koekje van zeewier
GEITENKAAS – GEGRILDE DRUIF (V) 11.5
warme smeuïge geitenkaas – gegrilde druiven uit de houtoven – ingelegde tomaatjes – little gem – balsamico
BURRATA (V) 13.5
bol jonge mozzarella – in balsamico gemarineerde watermeloen – gecarameliseerde walnoot – gerookte olijfolie
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
HOOFD
PIETS BURGER 200GR. (100% RUND) 19
juicy burger v/d grill – little gem – tomaat – smokey cheddar – bacon – gegrilde ui – shiracha mayo – incl. friet & mayo
PANNETJE KIP (UIT DE HOUTOVEN) 21
kippendij – roseval aardappel – knoflook – room – cherrytomaatjes – seizoensgroenten
BLACK & BLUE STEAK 200 GR. 22.5
diamanthaas v/d grill – pittige cajun rub – gesmolten gorgonzola – gegrilde groene asperges – maiskolf uit de houtoven
STICKY BONELESS RIBS 20.5
langzaam gegaarde gemarineerde shortribs die al van het bot zijn gegleden – sesam – coleslaw – knoflooksaus – incl. friet & mayo
SURF & TURF 24.5
gemarineerd buikspek – black tiger garnalen – babypaksoi – maiskolf uit de houtoven – chimichurry
PORTERHOUSE STEAK 500GR. (per 2 pers.) 32 p.p
ossenhaas & entrecote aan een dikke t-bone om te delen – seizoensgroenten – maiskolf uit de houtoven – chimichurry – kruidenboter & whisky-pepersaus
THE FULL MONTY (per 2 pers.) 32.5 p.p
grote plank voor de échte vleeseters onder ons. sticky boneless ribs – piets burger (200 gr.) – pannetje kip – incl. dikke frieten & mayo – seizoensgroenten en ranch salade
SCHELVIS 20.5
met gedroogde chorizo (kan ook zonder) – créme van zoete aardappel – saffraansaus – seizoensgroenten
NOORSE ZALM 22.5
rosé gebakken noorse zalm – yakatorisaus – sesam – baby paksoi
BLACK TIGER GARNALEN 24.5
gemarineerd in citroenblad & limoncello – lenteui – saus van zwarte knoflook – brood om te dippen
RISOTTO (V) 19.5
bospaddenstoelen – doperwten – cherrytomaatjes – truffel – geschaafde parmezaan
LOEMPIA VAN SPINAZIE (V) 19.5
filodeeg – spinazie – peer – gorgonzola – tagliatelle van courgette – saus van appelstroop
THAISE GROENE CURRY (V) 19.5
licht pittige thaise curry – gegrilde groenten – kokos – taugé – aardappel – pinda crunch – kerrie olie – foccacia
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
ERBIJ?
DIKKE FRIET & MAYO 3.5
CRUSHED POTATO & TZATZIKI 3.5
RANCH SALADE 3.5
GROENE SALADE 3.5
*alle garnituren zijn voor 2 a 3 personen
3 GANGEN KEUZEMENU 37,50
VRIJE KEUZE VAN DE KAART
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
- voorgerecht naar keuze
- hoofd of pizza naar keuze
- dessert naar keuze
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
- surf & turf & black tiger + 5,-
- m.u.v full monty & porterhouse
- kaasplank + 3,-
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
PIZZA
UIT ONZE HOUTOVEN
MARGHERITA (V) 13.5
verse tomatensaus – mozzarella – basilicum
TONNO 14.5
verse tomatensaus – tonijn – mozzarella – rode ui – olijven
SALAMI 14.5
verse tomatensaus – mozzarella – salami
5 KAZEN (V) 15.5
verse tomatensaus – mozzarella – taleggio – parmezaan – scarmorza – gorgonzola – (maak ‘m spicy met shiracha + 0.50)
BBQ CHICKEN 14.5
verse tomatensaus – mozzarella – huisgemarineerde kip – jalapeno – rode ui – paprika – smokey bbq saus
CARPACCIO 16.5
verse tomatensaus – mozzarella – carpaccio – rucola – kappertjes – pijnboompitten – pesto of troffelmayo (allebei? + 0,50)
BURRATA (V) 16.5
bol jonge mozzarella – verse tomatensaus – cherrytomaatjes – pesto – NOTE: je pizza koelt wat af door het uitsmeren van de burrata. Dit hoort zo en is daarom juist súper lekker
VENKELSALAMI 16.5
salami (met venkelzaad) – dunne plakjes peer – gorgonzola – vijgen – gecarameliseerde rode ui
GLUTENVRIJE PIZZA?
no worries, al onze pizza’s zijn ook glutenvrij te bestellen!
LET OP 1: vrij van sporen kunnen we echter niet garanderen
LET OP 2: de glutenvrije pizza’s vallen ietsje kleiner ui
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
KIDS
VERS TOMATENSOEPJE (V) 4.5
met brood
PIZZA KLEIN 8.5
salami, hawai of margherita (v)
FRIET VAN PIET 8.5
kipfilet, minisnackjes of vissticks
incl. friet, mayonaise, ketchup & appelmoes
KINDERIJSJE 5
vanilleijs – kersen – slagroom
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
DESSERT
CHOCOLADETAARTJE 8
bodem van arretjescake – pure chocolademousse – verse aardbei – frambozenijs
MOUSSE VAN LIMONCELLO 8
gestapeld in bladerdeeg – pistache – bastogne – frambozenijs
CREME BRULÉE 8
met gegrilde ananas – kletskop – witte chocoladeijs
COUPE AARDBEI 8
verse aardbeien – aceto – kletskop – vanilleijs (slagroom + 0,50)
KAASPLANK 11
3 soorten kaas van de ‘Wijchense Mert’ – vijgencompote – noten/vruchtenbrood – (tip: glaasje Pedro Xeminez erbij)
PIETS KOFFIE 9
- koffie / thee / espresso of cappuccino
- likeur naar keuze
- mini chocoladetaartje
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
⊗ VOEDSELALLERGIE?
In onze gerechten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn.
Heeft u een vraag over de samenstelling van een gerecht? Vraag het een van onze medewerkers.