Reserveren
Geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur(024) 207 15 89

NIEUW!    TAFELTJE VOL’

Zoek samen een aantal gerechten uit (mag alles zijn, ook in meerdere rondes), gooi de tafel lekker vol en deel alles met elkaar!

Is gezellig 🙂

 

BITES

 

CAMEMBERT MELT (V)   12

hele camembert uit de houtoven om in te dippen – foccacia – knoflook – rozemarijn – runny honey

PIETS BORRELPLANK   14 p.p

parmezaan & aceto – bitterballen & grove mosterd – parmaham – venkelsalami – fuet – gerookte amandelen – olijven – tafelzuren – foccacia uit de houtoven met pesto & aioli

NACHO’S UIT DE HOUTOVEN (V)   12

goed gevulde bak nacho’s – créme fraiche – tomaat – chilimayo – kaas – jalapeno

BUTTERFLY GARNALEN    9

8 stuks – limoen – chilisaus – limoenmayo

OLD AMSTERDAM BITTERBALLEN (V)    9.5

8 stuks – bitterballen gevuld met pittige oude kaas – mosterdmayo

BITTERBALLEN   7.5

8 stuks – grove mosterd – mayonaise

BITTERGARNITUUR   16

20 stuks – grove mosterd – mayonaise – chilisaus

FOCCACIA (italiaans brood uit de houtoven)   5.5

huisgemaakte pesto – aioli

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

VOOR

 

STEAK TARTAAR   12

van simmentaler rund – sjalot – truffelmayo – radijs – eidooier – toast (eendenlever krullen? + 4,-)

CARPACCIO   13

van simmentaler rund – rucola – parmezaan – pijnboompitten – kappertjes – pesto of truffelmayo (eendenlever krullen? + 4,-)   

ESCARGOTS   11

8 grote slakken uit de houtoven in kruidenboter – foccacia

GEMARINEERDE ZALM   12

in whisky gemarineerd – knoflook/chilipeper mayo – radijs – appel

MAROKKAANSE LINZENSOEP   8.5

licht pittig – ras el hanout – koekje van bladerdeeg – sesam

GEITENKAAS – GEGRILDE DRUIF (V)   11.5

warme smeuïge geitenkaas – gegrilde druiven uit de houtoven – ingelegde tomaatjes – little gem – balsamico

BURRATA (V)   13.5

bol jonge mozzarella – in balsamico gemarineerde watermeloen – gecarameliseerde walnoot – gerookte olijfolie

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

HOOFD

 

PIETS BURGER 200GR. (100% RUND)   19

juicy burger v/d grill – little gem – tomaat – smokey cheddar – bacon – gegrilde ui – shiracha mayo – incl. friet & mayo

PANNETJE KIP (UIT DE HOUTOVEN)   21

kippendij – roseval aardappel – knoflook  – room – cherrytomaatjes – seizoensgroenten

BLACK & BLUE STEAK 200 GR.   23

diamanthaas v/d grill – pittige cajun rub – gesmolten gorgonzola – gegrilde groene asperges – maiskolf  uit de houtoven

STICKY BONELESS RIBS   21.5

langzaam gegaarde gemarineerde shortribs die al van het bot zijn gegleden – sesam – coleslaw – knoflooksaus – incl. friet & mayo

SUKADE STOOF   21.5

varkens sukade zacht gegaard in bockbier – puree van spruitjes – kingboleet – bospeen

PORTERHOUSE STEAK 500GR. (per 2 pers.)   33 p.p

ossenhaas & entrecote aan een dikke t-bone om te delen – seizoensgroenten – maiskolf uit de houtoven – chimichurry – kruidenboter & whisky-pepersaus

THE FULL MONTY (per 2 pers.)   32.5 p.p

grote plank voor de échte vleeseters onder ons. sticky boneless ribs – piets burger (200 gr.) – pannetje kip – incl. dikke frieten & mayo – seizoensgroenten en ranch salade

SCHOLFILET   20.5

kingboleet – bospeen – chips van paarse truffelaardappel – witte wijn/beurre blanc saus

SLIPTONG KLASSIEK   22.5

2 sliptongetjes in roomboter gebakken – bospeen – cherrytomaatjes – limoen – roomboter separé

BLACK TIGER GARNALEN   24.5

gemarineerd in citroenblad & limoncello – lenteui – saus van wilde knoflook – brood om te dippen

RISOTTO (V)   19.5

bospaddenstoelen – doperwten – cherrytomaatjes – truffel – geschaafde parmezaan

LOEMPIA VAN SPINAZIE (V)   19.5

filodeeg – spinazie – peer – gorgonzola – tagliatelle van courgette – saus van appelstroop

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

ERBIJ?

 

DIKKE FRIET & MAYO   3.5

AARDAPPEL GRATIN   4

RANCH SALADE   3.5

GROENE SALADE   3.5

*alle garnituren zijn voor 2 a 3 personen

3 GANGEN KEUZEMENU   38,50

VRIJE KEUZE VAN DE KAART

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  • voorgerecht naar keuze
  • hoofd of pizza naar keuze
  • dessert naar keuze

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  • black tiger garnalen + 4,-
  • m.u.v full monty & porterhouse
  • kaasplank + 4,-

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


 

PIZZA

UIT ONZE HOUTOVEN

 

MARGHERITA (V)   13.5

verse tomatensaus – mozzarella – basilicum

TONNO   14.5

verse tomatensaus – tonijn – mozzarella – rode ui – olijven

SALAMI   14.5

verse tomatensaus – mozzarella – salami

5 KAZEN (V)   15.5

verse tomatensaus – mozzarella – taleggio – parmezaan – scarmorza – gorgonzola – (maak ‘m spicy met shiracha + 0.50)

BBQ CHICKEN   14.5

verse tomatensaus – mozzarella – huisgemarineerde kip – jalapeno – rode ui – paprika – smokey bbq saus

CARPACCIO   16.5

verse tomatensaus – mozzarella – carpaccio – rucola – kappertjes – pijnboompitten – pesto of troffelmayo (allebei? + 0,50)

BURRATA (V)   16.5

bol jonge mozzarella – verse tomatensaus – cherrytomaatjes – pesto – NOTE: je pizza koelt wat af door het uitsmeren van de burrata. Dit hoort zo en is daarom juist súper lekker

VENKELSALAMI   16.5

salami (met venkelzaad) – dunne plakjes peer – gorgonzola – vijgen – gecarameliseerde rode ui

 

GLUTENVRIJE PIZZA?

no worries, al onze pizza’s zijn ook glutenvrij te bestellen!

LET OP 1: vrij van sporen kunnen we echter niet garanderen

LET OP 2: de glutenvrije pizza’s vallen ietsje kleiner ui

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

KIDS

 

VERS TOMATENSOEPJE (V)   4.5

met brood

PIZZA KLEIN   8.5

salami, hawai of margherita (v)

FRIET VAN PIET   8.5

kipfilet, minisnackjes of vissticks

incl. friet, mayonaise, ketchup & appelmoes

KINDERIJSJE   5

vanilleijs – kersen – slagroom

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

DESSERT

 

CHOCOLADETAARTJE   8

bodem van arretjescake – pure chocolademousse – verse aardbei – frambozenijs

LUIKSE WAFEL  8

huisgemaakte luikse wafel – warme kersen – vanilleijs (slagroom +0,50)

CREME BRULÉE  8

met gegrilde ananas – kletskop – witte chocoladeijs

COUPE APPELSTOOF   8

in witte wijn gestoofde appel met kaneelsuiker – rum rozijnen ijs (slagroom + 0,50)

KAASPLANK   12

3 soorten kaas van de ‘Wijchense Mert’ – vijgencompote – noten/vruchtenbrood – (tip: glaasje Pedro Xeminez erbij)

PIETS KOFFIE   9

  • koffie / thee / espresso of cappuccino
  • likeur naar keuze
  • mini chocoladetaartje

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

⊗ VOEDSELALLERGIE?

In onze gerechten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn.

Heeft u een vraag over de samenstelling van een gerecht? Vraag het een van onze medewerkers.